Site-ul copiilor ortodocsi

SĂ GĂTIM ÎMPREUNĂ!

  Dragi copii, pentru a creşte sănătoşi şi voinici trebuie să mâncaţi echilibrat. Dar nu totdeauna vă încântă ceea ce aveţi în farfurie, aşa-i?

  Dar cum ştiu că vă place să vă ajutaţi părinţii, inclusiv în bucătărie, ce poate fi mai gustos decât o mâncărică făcută cu propriile mânuţe? Aşadar, rugaţi pe mama, sau un alt adult din familie, să vă însoţească în bucătărie şi ... la treabă!

   Vă propunem câteva reţete uşoare şi delicioase, şi de post, pentru a descoperi plăcerea gătitului, dar şi câteva informaţii interesante despre anumite plante - adevărate minuni, lăsate de Dumnezeu pe pământ pentru ajutorul nostru,  pe care le putem folosi atât ca medicamente, cât şi în mâncărurile noastre.

   SPOR LA TREABĂ!

 

Noutăţi pe site

DOAMNE AJUTĂ!


 


Dintre ultimele postări:

* Au fost publicate pe site noi povestiri cu tâlc  și jocuri (30 la 32 - diverse teste de personalitate) / rebusuri (16-18 ). Puteți citi, de asemenea, două creații ale unor inimi curate: ce este IUBIREA (pe prima pagină a site-ului) și povestea Sfântului Spiridon (la Rugăciuni și Poezii)

* Noi articole despre: TRIOD sau Puritatea inimii și a limbajului sau ÎNGERII - ajutorul nevăzut sau Mănăstirea ”SF. IOAN CEL NOU” de la Suceava, pe scurt. Mai multe puteți citi aici.

 

* O rubrică utilă cu noi materiale în pagina DE CITIT, DE ÎNVĂȚAT vă stă la dispoziție: MATERIALE PENTRU ORA DE CATEHISM; un ajutor pentru cei mari în munca cu cei mici; noutate: EDUCAȚIA PRIN PATRIMONIU - una din temeliile sufletești, în comunitățiile care își cunosc și își prețuiesc valorile! (tehnici de lucru pentru realizarea de: ICOANE PE STICLĂ, LINOGRAVURĂ, ROATA OLARULUI, PORTRET - Școala AGATONIA)* !!! ATENŢIE !!! Au fost dezactivate conturile celor care nu le-au folosit în cursul anului 2016.

 

 

Noutăţi Video

333 views - 0 comments
314 views - 0 comments
311 views - 0 comments
328 views - 0 comments